Wednesday, June 9, 2010

GERAM


cuti ni aku da dpt result paper kimia,bio n fizik
kalau nak ikotkn aku mmg x dpt markah tinggi..
tapi yg penting tu usaha aku n ape yg aku dapat tu hasilnya
asal ada peningkatan,,aku da bersyukur sgt2
n aku x ske berharap lebih2
tapi aku x ske dgn org yg meniru
n die dapat A
sape yg x panas kn?
org lain study penat2,,
tp die dgn meniru,,leh dpt A
bagus sgt la tu
time spm bley ke ko wat cmtu?
aku mmg x pandai
dan aku sentiasa berusaha utk jd pandai mcm kawan2 aku
biar markah kite sikit sekarang tp time spm nanti kite sama2 lihat
bley ke org2 yg meniru ni dapat result yg bgus?
subjek aku yg paling weak
biology
arghhh...aku x taw cmne nk cover subjek ni
mmg aku x bpe minat aliran sains ini
coz dr mul2 dulu aku mmg lemah sains,
start dr darjah 4 sampai la sekarang
upsr n pmr sains aku A
maybe nasib jer
mcm akak2 aku ckp kt aku
x pe
ada masa lagi
n aku akan trus berusaha n brusaha

salam

8 comments:

AM!Ra NaZ!RaH said...

betul2 setuju ngn kak zila.
kadang2 geram gak ngn dowang yg meniru time pekse nie.tpy t time spm dowang yang terkantoi.bb taley jawab

Nur Azila Ismail said...

taw x pe mira
spm akan tentukan.wahaha

nulhazwany abdul malik said...

tak suke ni !
benci mereka. . jahat !! hoho

go zila go !
aja aku t. . da bek2 ngn tu jgn lupe aku lak
(kecewa) haha

Nur Azila Ismail said...

hahaa wany..yaaa..
kongsi 3 org k?
wawawa
tetiba aku pn terlibat

nulhazwany abdul malik said...

xnak xnak. . aku dulu. .
wahaha

Nur Azila Ismail said...

hAhaha..
xpe la
aku amek ayahnye la
wakaka

nulhazwany abdul malik said...

ah lagi xboley. . haha
tu nk share. . haha

Nur Azila Ismail said...

eiii x adil2..
aku nk ayah die pn kena share ke
haahaaha

Related Posts with Thumbnails