Friday, July 9, 2010

kenangan je

sedih kot..bile nampak die..dgn geng2 bru..
die hepy kot
maybe kwn2 bru die lg best dr aku..
ckp ngan aku pn da xde
aku de wat salah ker?
byk jugak la benda yg die wat da wat aku terasa sgt
die mcm x kenal aku langsung
mcm kite x penah kawan rapat..
npe kwn2 len leyh jer bekawan sampai skang,,walau lain kelas
dulu mcm2 ko ckp kt aku..
kata friends forever
basi sume tu
nasib skang ak jarang nmpk ko..
kurang lah sedih aku
tp kdg2 bile nmpk ko
aku terfikir
hilang ingatan ker die nihh
ke aku ni invisible?
kalo invisible,,npe wany , mimi sume nmpk jer aku
haha
sekarang,,aku happy dgn kawan2 aku
wany mimi zarul n beberapa dak 5 B yg len..
da cukup wat aku gembira :)
serik da aku,,ada kawan mcm ni
huhu..islia..aku rindu ko sgt..
setakat ni ko ngan wany kawan plg best bg aku
aku syg korg :(
bile msj ko msti ckp ko rindu aku
hehe
harap islia n wany x lupe kan aku yer mcm hamba Allah yg sorg tuhh
moge kau bahagia wehhhhhhhh

the end!!

6 comments:

nulhazwany abdul malik said...

the end !
yeahh

aku ase ko appear invisible kt die la. haha

bia je la die.. ngox

Nur Azila Ismail said...

haha..lupe kan je kannnn

AINISMAIRA said...

ala..org xnak kwn xpela.. xrugi pn.. tu dah mnunjukkan dia bkn kawan yg baik.. ape susah..ignore je.. bknnye kamu xhappy ngan kwn2 kamu skrg..

Nur Azila Ismail said...

huhu
btul tu adik

BIDUD said...

wuit..hahaha..
btul2

Nur Azila Ismail said...

hehe

Related Posts with Thumbnails