Monday, August 30, 2010

beza :(

pagi tadi .. lepas sahur .. dari 8 jadik 5 semula .. x ske la time abg n akak2 nak balik slangor .. huhu .. x ske sgt .. kan best kalo kite semua dapat tinggal satu rumah .. seronok sangat .. kak nani pulak ,, kerja manager pizza .. sah2 la busy ,, kadang2 jer die dapat balik bidor nie .. tu pon ,, kalo balik ,, sekejap je .. huuhhuu .. nape kt bidor x bukak piza ,, bg la akak aku jd manager sini :) wahh .. cam best jer bunyinye kann .. HAHA .. yg slalu dpt balik ,, abg ,, kak zura ,, kak lija .. coz dorg dok dekat2 ,, n senang dpt cuti ,, lg2 kak zura yg kerja jadi cikgu .. kalo bulan puasa nie mmg terasa lah meriah nye time berbuka ,, sempat la jugak awal ramadhan ari tu berbuka 9 org :) happy gler dok dalam big family mcm ni .. kak zura ,, hobinye memasak ,, mmg kalo dorg ada kt rumah ,, mcm2 juadah berbuka dorg wat .. sampai smalam kejang perot mereka ,, makan byk sgt .. haha .. lawak sgt smlm . :) dorg slalu ckp ,, nanti nak beli rumah kt selangor .. pindah dok sane , dekat sikit nak balik n jage abah kalau sakit :) aku pon taun nie da last year skola .. tunggu tira jep laa :) kalo dorg balik bidor ,, aku slalunye x bukak buku pon .. huhu .. seronok sgt dapat sembang ,, melawak .. walaupon aku taw esoknye trial ... haha .. mmg terok .. smlm pon bukak kejap jer buku biology .. ish3 .. ntah ape la markah aku dapat nie .. hari ni ,, berbuka 5 org jep .. ma abah tira adik n aku .. ternanti2 lagi waktu kalau2 mereka akan pulang lagi :)
SAYA SAYANG KELUARGA SAYA :)
Related Posts with Thumbnails