Thursday, August 19, 2010

seni .. bm .. bi



cantik kan ? tapi bile aku lukis n warna .. langsung x de rupe cam nih .. hehe .. exam seni ni cam relax cket .. boley plak jalan2 tengok lukisan org .. tp x berani nak gelak coz lukisan sendiri pon tahap dak skola rendah .. hmm .. kena byk belajar lg nie.. paper objektif nye plak .. ada la few question yg aku ta sangka die ley tanye .. haha .. senang kot .. tp ada gak yg tahap ggit jari aku menjawabnye .. opss puasa oke .. hmm .. keputusan ? hope better than mid year exam ,, walaupun diri sendiri x berapa nak yakin .. hehe

BM
selalunye tiap kali exam ,, paper bm la yg aku plg semangat kot nak jawab ,, sebab aku rse aku boley la jugak dapat A berbanding subjek2 lain yg semakin terok dari hari ke hari .. one more ~~ sape suruh kau x study kan ? haha .. first jawab karangan ,, kire ok la .. aku wat karangan pasal peranan ibu bapa utk wujudkan anak2 yg rajin membaca buku2 ilmiah .. haa lebey kurang camtuh la soalannye .. n bahagianA pulak pasal kebaikan sambut hari kemerdekaan .. huh .. x ske part A nie .. otak jem jer time nih .. dah la jam cket punye besar .. cuak kott .. huhu .. paper 2 lak .. adossss .. sangat2 kecewa .. byk part yg dijawab x yakin n merepek .. soalan2 yg pendapat tu ,, hancuss semua .. huhu da cube yg terbaek .. cikgu zul .. tande baek2 naa .. HAHA

BI
satu benda yg aku btoi2 nak gelak pasal diri aku ,, time exam ley jer tulis essay 2 page . tp kalo dalam kelas ,, dapat wat 2 perenggan tuh da bley dianggap ajaib kot .. haha . . time exam x sempat nak fikir pasal grammar sume tuh .. men tibai jer .. aku tulis jer ape yg ada dlam otak aku .. aku rase macam nak jer pusing belakang tanye wany few words yg aku nak translate dari bm ke bi .. haha .. boley x ? slalu dalam kelas ,, wany la yg jd kamus aku .. hehe .. tengah sedap2 jawab bi .. cehh ada bunyi yg begitu mengganggu .. Stephen bersin ! haha .. err .. x ske dengar bunyi die tarik hingus tuu .. haha .. boley hilang jap segala idea aku .. seb bek da nak siap time tu .. essay .. directed writing kena wat letter .. continous lak aku wat tajok My idol .. taw ka idol aku sape ?
taraa


haa .. nur amalina che bakri .. keh2 .. sebenarnye die idol aku dalam essay tadi jer .. selame nie x pon .. hoho aku tak taw nak tulis pasal ape .. so aku tulis la pasal die .. n nape aku wat die jadi idol .. sukati jer aku reka2 cket perwatakan die ni .. haha ! x pe kot ?
hehe .. upcoming paper ! mathematics ..
bubyee

6 comments:

nulhazwany abdul malik said...

seni : ade burung besar ditambah . warne oren. haha

bm : mau nanges saya menjawabnya.. huhu abis la ku

bi : jgn ingatkan sal pencemaran bunyi kt sebelah aku tu ye. aku ni ha lagi tak sanggup. hahah

dlm kelas nak tulis essay , mmg tak kan berjaya la. selagi yang nama nya bukan exam , essay dalam kelas tak akan wujud . haha

Nur Azila Ismail said...

HAR HAR HAR
burung besar .. spesis ape pn x taw la .. hahha

bm ~~ impression2

stephen td wat lg ..hehe

betoi2 .. staun essay wat time exam jer .. haha

tengkusri said...

I dah folo u.....follow me back k...
kalau kita rasa senang insyaallah boleh lulus dengan cemerlang.

Nur Azila Ismail said...

hee tq :)

sentuhanurani said...

nt da dpt rsult,inform kt aq aw...
kte share rsult sme2..hehe

Nur Azila Ismail said...

heheeh . aku malu la nak share ... huuu :(
tp x pe lah ,, t aku share keyh syg ..haha

Related Posts with Thumbnails