Saturday, September 25, 2010

GIVE AND TAKE


OK . .aku pun baru la jugak follow blog nie n jadi follower ke 488 :) baru sempat explore beberapa post die n yg paling bru n menarik ialah pasal topik follower , ikhlas atau x , membina gak ape die ckp .. hehe .. ada gak post tentang dunia semasa , senang la aku nak update pengetahuan aku dgn menjadi follower blog aizatshafiq nie ..

so , bg kawan2 aku , ape kata korg pon follow coz blog die nie best taw .. :)

sekian terima kasih :D

6 comments:

nas said...

hrmm..aku singgah jap ke blog dye tadi...ok gak...
erm...
kamu pon boleh aje jadikan blog ko cm dye...
usaha tue penting..
eheheheh :)
thx comment my entri ea

Nur Azila Ismail said...

oke tq nas :)

Aizat Shafiq said...

ehem-ehem...
thanks sebab review ye...
tungguuuu...
nanti blog ni akan direview jugakk...
=)

Nur Azila Ismail said...

welcome aizat ,, hehe

Amni said...

Heee.... baru 17? serius? heee... all the best untuk SPM dear... blogging2 jugak.. belajar lagi biologi, chemistry and add math tu.. heee...

Nur Azila Ismail said...

hehe.. yup . .sy 17 .. :) tq yaa !

Related Posts with Thumbnails