Wednesday, September 22, 2010

manis jadi pahit



i love you .. tq sebab hadir dalam hidup saya !

mesti korg da biasa bace status2 cintan cintun kt fb or laman sosial lain .. haa .. tu time bahagia .. kalo leh tiap minit dia nak post status mcm tu mcm nak inform satu dunia yg boy or girl tu milik dia.. bile da clash , kuar status mencarut segala n start lah bercerita tentang keburukan pasangan masing2 , masa bercinta x ingat dunia , ke mana2 berkepit, berjalan berdua walaupun di kawasan sekolah .. cikgu lalu kt sebelah pun boleh wat derk , konon anda berdua pasangan bahagia .. mungkin ada yg kta anda sweet couple tapi x perlu la beriya .. mcm ko jer yg ada ..

aku tulis nie berdasarkan ape yg aku lihat kat sekolah , shopping complex or tempat2 awam yg lain , oke . makan suap2 , jalan pimpin tangan , opss .. lain2 korg mesti taw kan .. sweet la kot ? haha .. tidak bagi aku .. tambah2 lagi kalau kat sekolah .. mmg x patut lah show off sgt .. hormat la pada org lain , tambah2 kat cikgu2 , x sopan bagi aku . bile dah putus baru ko taw risau pasal apa2 yg pernah dibuat bersama , pic2 x senonoh , mesej2 x bermoral terbayang dalam fikiran , bimbang kalau salah sorg pecah lubang , sebarkan benda2 tu .. sekolah belum habis , sijil spm belom ada , makan mak ayah yg tanggung , mmg x sesuai lah nak bercinta lagi .. tunggu la dulu :)

* hanya pendapat aku

8 comments:

sentuhanurani said...

aku sokong azila!=)

tarbiyyah la rakan2 sbelum terlambat..

Nur Azila Ismail said...

yups :)
abeskan spm dulu . hehe

A I N I S M A I R A said...

'aku tulis nie berdasarkan ape yg aku lihat kat sekolah , shopping complex or tempat2 awam yg lain'

shopping complex xleh blah.. hehe

Nur Azila Ismail said...

salah ek ?

Amy Syaquena said...

habiskan belajar dulu baru nak bercintan cintun...

Nur Azila Ismail said...

setuju2 :)

Amy Syaquena said...

salam..

amy datang bertandang lagi sambil up trafic malam..jemput ke teratak amy ye coz name Azila di tag!!! mekaseh...

Nur Azila Ismail said...

ok amy :)

Related Posts with Thumbnails