Monday, September 27, 2010

zaman dulu :)

DULU2 mana taw main facebook,myspace,blog semua nie . dulu2 online pakai fon jer . best giler dapat join wap free .. pagi petang siang malam on9 jer .. sampai friends beribu-ribu . best nye wap nie walaupun kawan ramai , tapi sume rapat , bley geng . kat wap tu gak ada admin n mcm2 jawatan lain n ada keistimewaan tertentu misalnye , komen paling tinggi lah , chatter tertinggi la mcm2 lagi . pastuh ada byk smiley2 yg cute sampai berat fone nak loading. haha . tapi x per , sanggup tunggu .. kalau sembang2 lak , suke wat private chatroom , kami2 jer ley access situ , mmg best lah dgn kwn2 antaranya ira , abg fadz , ejay , abg tofek , syeeda , aina , abg mieyul , abg famy , aten , kak fify , abg kimi , eka , taha n ramai lagi lah ..

kalo ada budak2 baru join , kami ajak chat same . x de sorg pun yg sombong , x kire la die cantik ke nsem ker , sume baek jer :)

sampai sekarang still contact lagi .. hubungan baik nie x pernah pon renggang . sekarang contact gune fb n msj jer la .. seronok bile dapat update tentang kawan2 lama .. mcm2 cerita dapat share tapi tetap x ley lawan masa dulu :) kenangan terindah dapat kenal dengan mereka . kalo ada masalah , same2 share , setakat nie aku pernah jumpe dgn syeeda jer . hopefully satu hari nanti kiteorg sume dapat berkumpul , mesti best kan ? yelah dah 5 tahun kawan , tapi x pernah tgk muke depan2 kan ..

byk gak wap yg aku pernah join antaranya wavezone , kuyawap , lepakwap , mlife n byk lagi , aku da lupe .. yg paling bez tentulah lepakwap .. sgt best ! rindu masa2 dulu kawan2 ku ..

sayang korg sgt2 :) :) :)

7 comments:

alisha said...

wahhhh . same laa . rindu jugak time kegemilangan wap dulu . best sgt2 . 24/7 nak online jer . geng semua best2 kan ? tak ada yg belagak pun , kalau dapat jumpa semua . mesti gempak ! hee . ;DD

diriku said...

he2..dlu klu chatting, mirc pn feymes jgk..

Amni said...

Saya pernah chatting guna mirc je.. pastu tau friendster je.. yang lain2 tak reti.. hoho...

Nur Azila Ismail said...

oh ye ke . x pernah lak men mirc tu

Emmet Muhamad said...

maispes ngan frenster byk fake profile, skang pun dah start kat fesbuk

Nur Azila Ismail said...

yup . gune pic org .. zila pon active fb jer skarang

Amer Fahmi said...

halooo ~ ada sapa2 kenal saya tak ? budak lepakwap, maxwap , mixwap :D

Related Posts with Thumbnails