Sunday, October 10, 2010

FACEBOOK : mampukah ditandingi ?

kewujudan laman sosial macam cendawan tumbuh selepas hujan .. ada byk sgt tempat untuk kita cari kawan baru .. yang paling famous tentulah facebook kan ..


laman sosial ni seakan bermusim , kalau dulu orang main friendster dan myspace , tapi sekarang kebanyakan orang ada facebook sendiri . budak sekolah rendah pun dah ada facebook .. dulu masa sekolah rendah tak tahu langsung tentang laman-laman sosial sebegini . dah naik sekolah menengah barulah tahu ..


agak-agak korang lah , ada tak laman sosial lain yang bakal mengalahkan ke-famous-an facebook ? aku rase tak lama lagi mungkin akan muncul web baru pulak .sebab teknologi kan makin hebat , mungkin akan wujud pelbagai inovasi baru dalam dunia internet . sama-sama kita tunggu :)


p/s : wat masa ni pilihan utama aku tetap fb sebab mudah dan ringkas .. korang macam mane ?

8 comments:

titirara said...

saye suke on9 mukabuku ! HAHA

A I N I S M A I R A said...

mesti ade satu hari nanti.. mcm mane frienster n myspace dah dipinggirkan.. cam tu ar yg akan tjadi pade fb.. tggu mase je.. heheee

Amy Syaquena said...

salam..

ada sedikit kebosanan melayan fb.. x tahu kenapa???

jemput ke sinar raudah :
http://sinarraudah.blogspot.com

nama.aku.lynn said...

fb lah..no more yg lain2..
fb plg simple+cpt+mudah..
n BLOG jugak..=)

Nur Azila Ismail said...

tira : saye ponnn

adik : taw x pe . lg 2 , 3 taun kee


sinar : akak dah berumahtangga . sebab tu kot . byk tanggungjawab lain :) hehe

lyn : setuju :)

budak_nakal said...

haha..blog lagi best.. tp fb mmg xda tandingan buat masa ni

Nur Azila Ismail said...

nakal : tawu x pe .

Nur Azila Ismail said...

nakal : tawu x pe .

Related Posts with Thumbnails