Thursday, October 21, 2010

Pertandingan Header Tercantik!!!


mari2 rapat-rapat . aku telah di invite oleh penganjur untuk menyertai pertandingan ini . yeahh :) menang kalah lain cerita kan . 

.Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...

contest ini dibuat oleh alienelliz

antara syarat-syarat pertandingan ialah :

1. Buat post mengenai pertandingan yang ALIENELLIZ buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar namano. tel, dan laman web blog korang.

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.
6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post pertandingan ini :)

kali ini aku nak tag :




berminat ? sila ke link ini : Pertandingan Header Tercantik



Photobucket

5 comments:

alienelliz said...

ok..hehe =)

Ainismaira said...

weee.. akak xde header secantik kamu.. haha

Amy Syaquena said...

salam..

bertandang pagi di sini,sekali tengok name di tag, insyaallah dik nanti akak buat ye..anyway thanks ye dear

♥CIK SHA♥ said...

gud luck..^_^

axelida said...

Gud luck.. Jom join GA akak jugak *peace*

Related Posts with Thumbnails