Friday, October 29, 2010

Tag from Miss Aini ♥

Tag dari kakak :)


Apa benda paling penting dalam hidup korang?
Duit : Kalau ada nak beli apa-apa
Mykad : Nanti disangka pendatang asing pula 
Handphone : Mudah nak hubungi orang lain

Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit sendiri?
Bihun tom yam kat kantin semalam :p

Di mana tempat korang akan melangsungkan perkahwinan korang dan apa tema perkahwinan korang nanti?
Di sini , hehe . Bidor yang permai :)

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
Tidak :) 

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Selagi ada jodoh . Hehe

Novel/Buku atau Majalah terakhir yang korang beli?
Buku koleksi soalan SPM

Antara mak dan ayah korang.. yang manakah korang lagi mesra?
Mak kot . Ayah saya pendiam

Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
Followers dan tuan blog yang saya follow :)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
Tak pun , mesin yang basuh . Tq mesin ! :p

Pilih salah satu, peluk atau cium?
Cium tangan ek ?

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang?
Dia kakak saya
Dia tinggal dengan saya
Dia cantik :)

Lima lagu korang paling suka dan selalu dengar?
Big Bang : Haru haru
Dadali : Di saat aku mencintaimu
ST12 : Biarkan aku jatuh cinta
Banyak lagu korea suka gak dengar , tapi tak ingat tajuk . hehe

Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
22 Mac 1993 :) Di rumah

Lima blogger korang kena tag?
awak
awak
awak
awak
  awak :)



Photobucket

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe..menarik soalan2 tu..meh tag sis LM..mmg tgh down skrg ni..leh juga menceriakan hati ni..good luck utk exam akan dtg ni darling.

azzey said...

Nur Azila Ismail: rajin jawab tag ye....:)

Ainismaira said...

CAntik? perli ke ape tu? huhu

Related Posts with Thumbnails