Wednesday, October 20, 2010

TERIMA KASIH BEN ASHAARI :)


klik utk lebih jelas :)
Semalam aku off awal sebab nak study sejarah . Maka , aku tak tahu la kewujudan entri ini . Tadi balik sekolah , akak aku kata ramai visit blog aku , ucap tahniah sebab jadi blog pilihan Ben Ashaari . Aku tak tahu pun dulu abg Ben ada buat segmen ni sebab aku pun baru je lagi dalam dunia blog ni . Pastu aku check2 entri , aku klik kat sini , memang tak sangka aku jadi pilihan :)

Aku memang suka berkunjung ke blog BA ni sampai akak dan abg aku kata aku suka kat encik BA ni . hehe :) lagipun abg BA ni rajin update post-post yang sangat menarik :)

Agak mengejutkan juga page view aku semalam , 19 10 2010 dalam sejarah . Haha 
Aku juga berharap satu hari nanti blog aku boleh jadi macam blog BA ni :)

Terima Kasih Ben Ashaari :)

13 comments:

Hariz said...

InsyaAllah :) Kamu Boleh usaha lebih

New Entry ProfHariz
Kongsikan Sejarah 20102010 Korang

Nur Azila Ismail said...

@Hariz: ya insyaallah :)

one2paii said...

tahniah ila..mesti kombang da idung tuh..hehe

Nur Azila Ismail said...

@one2paii : aisey bro 2pai , mane taw nie . eheee

Kalamhati said...

insyaAllah..akak doakan..nnt bleh akak tumpang glamer..hihihi

Nur Azila Ismail said...

@Kalamhati : hehe , jangan la tumpang kak , kite same2 jadi mcm BA nie ye :)

~AtEeN~ said...

wahhh..best yer zila..tahniah..=)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azila..

tahniah yer...semoga kamu berjaya...good luck for exam

Ainismaira said...

akak review kamu xde buat entry camni pon.. majokk ~ hahaha

nas said...

pergh......
cayalah kamu...
dapat review dari blogger BA yang femes tuh..
jeles aku cmnie..
hehehehhehee

jom bace entri terbaru nas klik:

program melancong ke bulan oleh angkasawan

negara ke-2 jadi ke tak nie?

Awangku said...

thniah ya jd blog pilihan ben

My Little Diary said...

salam perkenalan,
tahniah jdk blog pilihan ben ashaari.. he3x


entry terbaru "header dah bertukar"

cik shara gadis bunga said...

abg ben mmg cool :)
shara da 2 kali da terpilih :)

Related Posts with Thumbnails