Tuesday, November 23, 2010

400 FOLLOWERS : THANK YOU :)

Assalamualaikum semua . Terima kasih kepada hampir 600 pelawat blog zila pada hari ini . Kebiasaannya tak sampai seratus pun . Hehe . Tapi dengan bantuan abg kita , Ben Ashaari . Dapat juga saya merasa 600 pageview . TQ MR BEN UNTUK ENTRI  :  AKU SUKA BLOGGER NI . Mungkin ada antara kalian yang sudah biasa dengan angka tersebut , namun sebagai blogger baru , saya sangat bersyukur dengan nilai tersebut .

Sedikit update tentang diri zila pada hari ini ialah bermulanya peperiksaan SPM . Hari ini alhamdulillah zila dapat melalui hari pertama peperiksaan dengan tenang . Diharapkan segala yang tertulis di dalam buku jawapan tadi dapat memenangi hati pemeriksa untuk memberi markah yang tinggi . Insyaallah . Sebagai orang Melayu , sudah pasti zila mengharapkan A dalam subjek Bahasa Melayu .

Esok pula peperiksaan Bahasa Inggeris . Sekarang pun tengah search essay yang berpotensi untuk disoal esok . Harap-harap ada la yang mengena kan . Hehe . Kalau ada masa zila akan terus update perkembangan peperiksaan zila . Tambahan pula untuk dua minggu hadapan , subjek-subjek yang zila agak lemah akan tiba . Doakan kejayaan zila .

p/s : Terima kasih banyak-banyak pada semua yang ucap good luck dan mendoakan zila .

p/s : Al fatihah kepada calon SPM yang meninggal dunia pagi tadi . Semoga roh dicucuri rahmat

p/s : Entri agak sopan hari ini sebab banyak pengunjung yang lebih berusia :) HEHE


p/s : Maaf tak dapat BW di semua blog yang singgah sini :) Insyaallah nanti zila singgah ya .

Photobucket

20 comments:

~ch@wi~ said...

wah~~ ramainyer yg melawat...besnyer...huhu

rizaros said...

yey.. rizaros follower yg ke 400.. hehhe.. thniah dik... :) semoga bjaya dlm spm.. jd follower akk jgak yer kat rizaros.blogspot.com.. maceh.. untung adik jd pminat abg ben.. :)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam, tahniah azila


BI- kak doakan kamu dapat score A jua..amin

cik aien a.k.a D.A said...

salam dik..

all d besh utk paper esok dan lepas tu dan seterusnya smpai abesss..ngee!

Cik Gallus Gallus said...

ushh ramainye view..
gud luck 4 tomorrow

cikgu isza said...

semoga kejayaan milik kamu...
amin~

eiela said...

Tahniah,,Gud Luck untuk paper esok.

Latest Entri :
yoys.net Domain Giveaway
Punca Kanser Payudara Lelaki dan Perempuan

Si Gadis Semasa said...

good luck SPM kamu :)

Kalamhati said...

truskan perjuangan my dear sis..
semoga diberi taufik dan inayah dr Allah..dan dipermudahkan menjawab soalan2 exam..

kami sentiasa doakan ziela..=)

titirara said...

bangga dengan kakak ku ini ! hee
adek pon ta pena smpai 600 !
CONGRATS !

gudluck for the next paper sis :D

iqbalhakimi said...

tahniah sebab dah berjaya bawak imej budak skolah yang boleh dijadikan contoh..bez lah dapat pujian dari mr,ben..hehe

nuR izyan said...

salam..wah!!thniah..
keep blogging dear n gud luck SPM ye :)

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh mmg menakjubkan
hohooh anggap je
ini perangsang kau utk menjawab SPM ;D
gdluck~

siti nur fadhilah said...

seronok kan bila org dok lawat lawat kita? :)

good luck ye spm!

Ainismaira said...

good luck n never give up..

Masrini Karim said...

salam dik zila..
im your silent reader..hehe..
gud job dik..akak selalu baca blog adik..n ase bangga sebab semua tulisan adik nampak matang..teruskan usaha..mane tau 1 ari nanti leh jd macam ben..hehe...berbloging but at the same time..focus ur study too..adik boleh g jauh..
all d best in ur spm k..tata...

KimiCnoL said...

banyaknye 600..gua 200 pon xcecah g..anyway,goodluck..wat btoi2 k..essay bi wat macam entry kat blog nie je..then translate jadi bi..cmfrm A pnye..hehe..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

♥CIK SHA♥ said...

gud luck for your SPM..^_^

mR.sYaH said...

buat yg terbaik utk subjek yg seterusnya yerk..

teddyuna said...

waa.. beshnya......

Related Posts with Thumbnails