Friday, November 5, 2010

PEMBERIAN NUFFNANG

pagi ni gatal tangan nak buka nuffnang . hehe tengok ada earning la . last aku tengok RM 0.00 . sekarang ada la sikit . hehe . sebenarnya aku tak berapa faham tentang nuffnang nie . apa benda tah . hehe .


apa benda nie ,..

ok la kan , sebagai permulaan ? heehe tapi still kompius tentang nuffnang nie .
Aku dah baca macam2 entri blog tentang nuffnang tapi still tak faham .. Xpe , aku akan kaji tentang ni . heehe . Apa-apa pun SPM first ! ^^,



Photobucket

9 comments:

Kalamhati said...

tahniah zila..makin byk campaign earnings tu..
nanti bila dah dapat BE lagi banyak dpt..
campaign earnings tu biasa sen2 je naik..

takpe..bereskan SPM dulu..nnt sambung blogging sampai lebam dan faham Nuff earnings tu smpi ke akar umbi..=)

TiKa LEh said...

gud luck spm..nuffnang lmbt sikit..

azzey said...

Nur Azila Ismail: Gud luck for ur SPM! Tahniah utk earnings tu! Permulaan yg baik tu.....

Nancy Poh said...

congrats fot that nuffnang ye...SPM yg penting skrang..betul ckp si Kalamhati tu..gud luck SPM ya..

░♥si lampu neon♥░ said...

HUHUHU SABAR LA TUNGGU EARNING YE ;)

yaya kechiq said...

gud luck ye spm..

Azmie said...

azila:
mie yg dah bertahun dgn blog pown.. earning mie msh sket.. xpe, slow2.. mie pown x mengharap ape2.. hihi :D

syafiqbakhari said...

waa . da byk ek earning dia .. jeles xDD . hehe !

.hana. said...

same la, xfaham gak nuffy nih cmne lg hehe ;)
gudluck spm ;)
dahulukan yg perlu didahulukan dulu hehe ;)))

Related Posts with Thumbnails