Thursday, December 30, 2010

Cara mudah dan cepat untuk berkenalan

Masih solo dan tercari-cari cara yang berkesan untuk membuat seseorang terpikat atau mahu berkenalan ? Apa ? Guna gambar orang lain yang cun dan kacak sebagai profile pic anda ? Ahh . Jangan ! Ada cara lain . Aku tengok cara ini digunakan oleh segelintir orang di laman sosial Tagged . Apakah caranya ?

Terus je kasi bagi tahu nama , nombor telefon dan puji-pujilah sikit orang yang korang target tu . Cakaplah dia nampak comel ke apa la kan . Haha . Mahu kembang hidung target korang tu dan seterusnya mana tahu kot-kot boleh in a relationship pula nanti kan . HAHA . Siap-siapkanlah madah puitis sikit untuk dia . Kot-kot boleh cair . Selamat mencuba !

p/s : Tapi aku tak suka kalau dapat private message cam ni . Nampak macam tak sabar pula dia ni , aku lebih suka yang mahu kawan-kawan dulu kot :) 
    

24 comments:

JIJI YU said...

pehal le gelojoh bebeno mamat ni..ahahaha..

Nur Azila Ismail said...

jiji : mungkin masa dia on9 kat cc tinggal lagi seminit kot . tu yg jadi gelojoh nie . hak3

Citarasa Rinduan said...

salam azila

kak tak suka taget
masa belum ada FB..kak layan taget..
tak suka...tak suka

Cik Kyla said...

salam,

hahaa... wow ade peminat tuh! :p

puteri ain said...

haha..tak relax..

puteri ain said...

haha..tak relax..

Nur Afiqah Ismail said...

HAHA , terbaikk . :D

Woofer Storm said...

hai awk..leh kenalan??ni no tel sy 014894 tekan2 tak dpt...hehee

nas said...

aduh..cara dia berkenalan memang xberapa profesional laaa...macam terdesak nak cari pasangan..hehehehehhee
eh..nie ym ker???
aku xtahu sgt sbb aku xde buat akaun ym :P

zati said...

hahaha yang tu spesies gelojohhhhh, kot ye pom desperate adeyhhh

kalau zati dapat msg camtu, konpem2 takkan dilayan + pandang sebelah mata pom takkk huhu =.=

Nur Azila Ismail said...

@Citarasa Rinduan
wsalam kak . hehe . kdg2 jila pon x ske . tp kena pandai cari la kawan yg baik

Nur Azila Ismail said...

@Cik Kyla
wsalam . haha . peminat kot

Nur Azila Ismail said...

@puteri ain
kurang sifaat sabar :)

Nur Azila Ismail said...

@Nur Afiqah Ismail
hahaa . cuba la care nie

Nur Azila Ismail said...

@Woofer Storm
hahaa . hye awak . wink~

Nur Azila Ismail said...

@nas
hahaa . mungkin dia jarang on9 kot . emm ni tagged la nas

Kalamhati said...

aloss.. ngurat tak baper cerdik gini ni..huhu

Imeldot said...

die hantar kat sume orang camni kot..ni namenye terdesak.huhu

titirara said...

terbaik

DiaUmaiNiNaz said...

mamat ni bkn jenis manis mulut dah ni...cm dah kena kencing manis dah ni..., salam kenal dr dinaz.

Rizal Zal said...

Haha..Amboi...

kembatolo™ said...

urm.. nak drop komen macam tu boleh tak? mne tahu bole dapat.. hahaha

Aizat Shafiq said...

wah2...ade peminat la...
hehehehe...

iqbalhakimi said...

uish..kalau ye pun kenal2 la dulu..iqbal pun pernah org cakap nak kenal direct bg num fon

Related Posts with Thumbnails