Saturday, December 11, 2010

eqbalzack 2010 Giveaway Contest

Assalamualaikum . Terima kasih kepada Iqbal Hakimi yang tag aku untuk join eqbalzack 2010 Giveaway Contest ni . Katanya sebagai kerja sekolah selepas aku tamat sekolah . Haha . Sampai hati iqbal . Aku baru nak relaks tau . Hehe . Apa-apa pun terima kasih la sebab tag ya Iqbal ! :)

Kenapa aku berminat mahu menyertai giveaway ini ? Mari lihat apa habuannya :


Prizes: Upin & Ipin Calender 2011
Number of prizes: 5
Contest Start Date: December 10, 2010 (Friday)
Contest End Date: December 17, 2010 (Friday): 11.59 pm


Wah comel kan ? Aku tak pernah ada kalendar secomel ini . Alangkah indahnya kalau Upin dan Ipin dapat menghiasi meja belajar aku  . Hehe . Bolehlah aku tanda hari-hari yang penting bagi tahun 2011 contohnya macam tarikh keputusan SPM 2010 akan diumumkan , tarikh aku pulang daripada PLKN , tarikh untuk permohonan UPU dibuka dan ditutup . Penting kan kalendar ni ? Kalau nak aku tanda hari jadi rakan-rakan blogger pun boleh kan .  :)

Setiap pertandingan mesti ada syarat bukan ? Berikut adalah syarat-syaratnya :

1. Be Eqbal Zack's followers.
2. Tag at least ONE (1) of your followers to let them know about this Giveaway. 
3. Post 'A VERY SIMPLE, SHORT & CREATIVE' entry in your blog under the title :

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

4. Entry must be given wholly in Bahasa Malaysia or English language. 'Rojak' also can lah! hehe...
5. Place the banner below at your sidebar and link the banner to Eqbal Zack's blog at http://www.eqbalzack.com



6. Leave your entry link/comment.
7. And Eqbal Zack will pick the best FIVE (5) entry. 

Saya nak tag 


Anda berminat ? klik SINI



7 comments:

nas said...

wahh..hadiah cmnie adik aku suke kot..dapat upin n ipin...mesti syok..hehehhe..tengok la nanti..leh ke nak join..sbb da xrajin nk berblog da :P

eqbalzack said...

tq join GA abg eq...
lepas SPM byk masa free, gunakan masa utk promosi blog...hehe
abg eq dah linkkan ke blog abg eq, nnt boleg tgk k..
thanks again..

FasiHaH SupiaN said...

good luck, kita pun join juga.:)follow sini ok.

rabiatul said...

G0od Luck. Akak da j0in :)

iqbalhakimi said...

bagus ..cepat je dia buat ek..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck too dear :)

faizura rahman said...

gud luck jugak :)

Related Posts with Thumbnails