Friday, December 3, 2010

PLKN KUMPULAN 1 !

Hai semua . Aku telah terpilih untuk ke Program Latihan Khidmat Negara Siri 8 2011 Kumpulan 1 :) Adakah ini satu penyeksaan ? Kita ambil daripada sudut positif . Banyak pengalaman bakal aku dapat di sana . Sebenarnya aku memang kurang meminati aktiviti-aktiviti perkhemahan , tapi mana tahu lepas ni jadi suka kan . Kau orang nak tahu tak aku dapat di mana ?


Apa ? Malas nak klik , Ok ok , aku ditempatkan di KEM SYRUZ, BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG . Sebenarnya aku belum pernah lagi ke Pulau Pinang . Maknanya inilah kali pertama aku ke sana dan menetap selama 2 bulan lebih iaitu daripada 4 Januari 2011 sehingga 13 Mac 2011 . 


Kem Syruz :) Google search

Melangkah ke PLKN merupakan kali pertama aku berenggang dengan keluarga tercinta . Sudah pasti aku akan sangat merindui keluarga dan rakan-rakan . 

Kawan-kawan yang lain , jika mahu tahu petempatan anda , sila ke 

atau 
hantar SMS ke PLKN KEM NO IC dan hantarkan ke 15888

Mana tahu aku boleh jumpa kenalan di sini . Hehe . Aku ada satu persoalan saja buat masa ini , bolehkah aku pulang untuk mengambil keputusan SPM nanti ? Ada siapa-siapa boleh jawab ?


Photobucket

59 comments:

Ainismaira said...

nanti kitorang g la lawat kamu.. hehe.. selamat ber'plkn' :D

Kalamhati said...

selamat berPLKN ziela..masanya untuk ziela tambah ilmu dan kentalkan jiwa..=)

mRa amira said...

yunk, mra xpenah g. tapi best la! banyak pngalaman n kwn2 n ilmu mencurah2 dapat2. ^^ xsalah jauh dr family, t after tu smbung stdy pn mesti jauh kn.belajar bdikari. goodluck! chaiyok2!! >.<

nora amila ghazali said...

waaa... kamu dapat plkn erk... nora dh g dh dulu.. ala pasal result tue jangan risau nnti kem tue yang akan uruskan semua... hehhehe... enjoy jer masa kat sana... best2.. hehehehe... dh pergi nanti mesti tak ingat umah dah.. hahahaha...

Anis Hamid . said...

Time batch kiteorg mmg result keluar after budak PLKN kump 1 balik . Maybe mcm tu jugak lah this year :)

PLKN best . Don't worry :)

Cik Gallus Gallus said...

bersemangat bila sampai di sana..
susah nak dapat PLKN ni..
good luck ;D

Si Gadis Semasa said...

congrats dpt PLKN ! plkn sgt gempak !! btw , kalau result kuar awal , mybe kena blik awl mcm ktorang tahun nie . depends on pihak atasan :D

Masrini Karim said...

gud luck dik...hati2 di sana..semoga dengan pengalaman baru dapat membina jatidiri anda....take it positif k..

Amirah Su'aidah said...

dah boleh check?? nak check jugak sekarang..

kakchik@ella said...

Best kot azila. Zmn kakchik dulu takda PKLN nih. lum wujud lgi. nmpk sgt kakchik dh tua, kan. Hahaha ..

rieyzajunkisshi said...

selamat menguruskan badan yer keke~

hUrT gReEn aPpLe said...

Keputusan SPM kamu akak yg amekkan nanti!!! hahaaha.. selamat membakar kulit & menguruskan badan.. :p

Nur Azila Ismail said...

@Ainismaira
dtg bwk laptop aw . hehehe

Nur Azila Ismail said...

@Kalamhati
hehe :) tq kakkkk

Nur Azila Ismail said...

@mRa amirahehe . betul tu . practise utk u

Nur Azila Ismail said...

@nora amila ghazali
haha . mmg best ek ? wahhhh

Nur Azila Ismail said...

@Anis Hamid .
wah semua kata best , x sbr nak g . hehe

Nur Azila Ismail said...

@Cik Gallus Gallus
yaa . alhamdulillah terpilih :)

Nur Azila Ismail said...

@Si Gadis Semasa
tu lah , nak amek sendiri result . hehe

Nur Azila Ismail said...

@Masrini Karim
hehe tq akak . hrp cmtulah

Nur Azila Ismail said...

@Amirah Su'aidah
bleh dah , try la check :)

Nur Azila Ismail said...

@kakchik@ella
haaha . x pe kak , lg tua byk pengalaman

Nur Azila Ismail said...

@rieyzajunkisshi
hahaa . jgn jeles kalau i kurus

Nur Azila Ismail said...

@hUrT gReEn aPpLe
hahaa . nak amek sendiri , xpe2 itam itu menawan . kahkah

nazirulhazwan~ said...

yeaaa!!tahniah2.hehe

Rizal Zal said...

wah..okay la tu kump 1 mesti best...dapat bnyk pengalaman nanti...dapat main flying fox,menembak guna m-16,berkayak etc..gudluck azila..

Amy Syaquena said...

as'salam...

Jaga diri baik2 tau..

nora amila ghazali said...

best tau... meh tengok entry plkn nora...

http://noraamila.blogspot.com/2010/11/kenangan-di-plkn.html

hamzah ian said...

wah. tahniah2.. gua nak pergi tapi tak dapat2.. har har

Nur Azila Ismail said...

@nazirulhazwan~
yolah . tq :D

Nur Azila Ismail said...

@Rizal Zal
hahaa ok ejayyyy

Nur Azila Ismail said...

@Amy Syaquena
ok nanti ZILA jaga diri :D

Nur Azila Ismail said...

@nora amila ghazali
dah bace , mmg beshhh

Nur Azila Ismail said...

@hamzah ian
haha , ye ke hamzah >

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

plkn adalah best...cik mar adalah batch pertama yg kne g plkn, dlu lg naif tau dok dlm khemah, bile ujan msti de brg yg basah....huhu selamat ber"plkn".best sgt2 kt sne, bleh cari kawan dan boypren jugak~~hehe

woot-woot said...

hey best kot plkn .siyes..gua da pegi ! wieeee~ ^^

new entry : http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/jana-pahala-sambil-blogwalking.html

Ifah Ibrahim said...

hehe slmt pergi ok..kak sy dlu kem situ...not bad la..penah la pegi 2 3 kali ms nak amek die tym cuti

Affan Ruslan said...

Salam.
Saya ada pengalaman PLKN, Alhamdulillah kat Sarawak.

Dulu saya habis sblm SPM keluar.
Tapi rasanya tak boleh balik kalau SPM keluar masa PLKN. Nak keluar kem pun susah, sbb mmg ramai sgt budak nak kena kawal.

Kalau sudi, boleh baca
http://affanruslan.com/pengalaman-program-latihan-khidmat-negara-plkn-kem-puncak-permai-sarawak/

Muhamad Zaki Zafir said...

plkn, dulu xdpt.xtau mcm mne pngalaman.tp all the best eh kat sana.. =)

♥cutebabygirl♥ said...

waaaaaaaaaa
bestnye!
good luck ye~ :D

eiela said...

tahniah dapat PLKN. jauh tuh penang. jaga diri baik2.

Latest Entri :
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian
Blog Oh Blog!!

nas said...

wahh..azila..tahniah coz dapat plkn..jgn lepaskan peluang..ramai org kata best..
sedih aku sbb aku xterpilih..ko patut rase bertuah..hehee


kondom-kondom yang pelik dan pelbagai perisa! (18SX)

Cikbelog said...

wah tahniah ya. Selamat menimba ilmu.Selamat mencari pengalaman dan selamat dapat boipren..hehe

hudahazwani said...

salam...hai...huda jalan2 terjah petang kat sini...huda follow blog yer ^^,

selamat berPLKN..best tuh..time huda nak PLKN tapi tak dpt..



http://hudahazwani.blogspot.com/

NICK IRFAN said...

gudluck ye!! sy xpnh rasa PLKN sbb x terpilih...

Ainismaira said...

Jom up traffic..

http://ainismaira87.blogspot.com/2010/12/jom-bloglarian.html

Syee Marz said...

kawan sekelas syee ade sorg dapat kem sini jugak. nanti jaga dea leklok ea? hehe. ;p

Nur Azila Ismail said...

@♥♥Cik_Mar♥♥
alala . kecian . x pe2 pngalaman tu . hehe

Nur Azila Ismail said...

@woot-woot
haha . harap2 benar lah apa yg dikata tu

Nur Azila Ismail said...

@Ifah Ibrahim
oh yeah ? harap kem itu best . hehe

Nur Azila Ismail said...

@Affan Ruslan
tq2 . sy da bace . menarik :)

Nur Azila Ismail said...

@Muhamad Zaki Zafir
heheh , tq !

Nur Azila Ismail said...

@♥cutebabygirl♥
hehe . mmg best . btw tq

Nur Azila Ismail said...

@eiela
heheee / insyaallah akan jaga diri baik2

Nur Azila Ismail said...

@nas
haha . jom la ikot aku

Nur Azila Ismail said...

@Cikbeloghaha . selamat semuanya

Nur Azila Ismail said...

@hudahazwani
tq huda !

Nur Azila Ismail said...

@NICK IRFAN
hehe . x pe2 :D

Nur Azila Ismail said...

@Syee Marz
hehe . sape kah dia ?

Related Posts with Thumbnails