Tuesday, December 28, 2010

Segmen Menakalkan Blog by Mr Nakal :)


Syaratnya kena buat entry kenapa hangpa nak sangat blog hangpa di review oleh budak nakal ? Apa hangpa tak takut ka dia kutuk hangpa kaw-kaw ?

Jawapan aku : Aku nak tngok tahap kenakalan si budak nakal ni dalam komen blog aku ni . Kot-kot kat mata dia blog aku ni buruk ka , blog aku ni tak baguih ka . Apa-apa je la yang dia nampak tapi aku tak nampak , aku terima apa dia nak kata nanti . Yelah , syaratnya juga aku kena tahan mental . So, aku akan terima segalanya dengan pasrah . Hakhak . Dia kata dia akan review secara jujur . Ha . Sebab tu lah aku nak tengok kejujurannya tu . Ok tak jawapan aku wahai Budak Nakal ? Hehe .

Apa ? Hang nak join juga ? Haa . Klik SINI

Sekian !

8 comments:

!!!_Mr Nakal_!!! said...

hahahahaha~~~nice entry~~sediakan mental anda ok..hakhakhak

iszieylyanziy said...

fuh,,,nakal nk meriew,,ngege

sekuk tawa said...

esok kena senaman mental la kite ek..

titirara said...

arghhh , gila kalik yuuukk

Amy Syaquena said...

amboi si nakal nak review blog..kena tahan mental la pasnie..

nazirulhazwan~ said...

abes la, nakal da bedendam lame ngn zieyla tu.hehe

iqbalhakimi said...

haha..mmg kena tahan jela.. =P

azzey said...

Nur Azila: semoga dpt manfaat dgn join segmen mcm ni ye Zila....All the best for u...:)

Related Posts with Thumbnails