Saturday, March 19, 2011

Couple Contract di PLKN ??

Beberapa orang telah memperkenalkan aku dengan perkataan Couple Contract ni sebelum aku ke PLKN . Mereka nasihatkan aku agar tidak terlibat dengannya . Berkawan tak salah asalkan jangan sampai tersangkut . Hehe . Aku pegang kata-kata tu .

Di kala rakan-rakan lain sibuk bercakap tentang wira , aku hanya mendengar cerita mereka .

A:Weh , si Ayob minta no fon aku tadi masa kat dewan makan . Aku pun bagi lah !
B:Abu ajak aku jumpe dekat hall mart waktu makan nanti . Ko teman aku ek?
C:Aku dah kapel dengan sorang mamat Charlie ni.Ensem seyhh!

Hehe . Kalau aku cerita , ada yang akan kata aku cemburu . Ehh sorry sikit pun tak . Ada juga yang kata 

D:Setia betul ko kat bf ko . Ala relaks la dia bukan tahu ko buat apa kat sini.

Jangan samakan orang lain dengan diri sendiri . Setiap orang punya prinsip yang tersendiri . Bila lagi kita nak jadi seorang yang setia kan ? Sekarang aku tengok , ramai yang meluahkan perasaan .

E:Rindulah dekat si dia kat PLKN :(

Hehe sabar je lah ek kawan-kawan :) Ala , semua pun orang Perak kan . Pergilah jumpa . HAHA . Jangan marah ! :)

7 comments:

nas said...

azila dah abes kan plkn kan?
mst best
hehhhee...
ade plak couple contrak di situ
xtahu plak aku
hehehe

wany said...

kalau tak setia kang ade yang gambar kena blur kat fb t. hehe

PiKOk said...

Pikok tak penah kena plkn..huk

azi nur said...

alorr xdpt merase g PLKN...

anies anessa said...

cikgu2 kat syruz panggil CTB(cinta tiga bulan)...oooh...rndu gila kat syruz...

Raji berkata said...

hahaha plkn mmg terkenal tempat utk menjalinkan cinta2 baru ;P
ad yg kekal ad juga yg abis plkn terus x contact2

err yker bjet mcm ak pergi plkn lak =.=

Telur said...

yeke nii,,, dengar2 dpt bdk charlie.

Related Posts with Thumbnails