Monday, March 21, 2011

Maki . Kutuk . Hina ! Sudahlah :)

Aku cukup rasa tak berkenan bila tengok orang melepaskan kemarahan di kotak status Facebook atau mana-mana laman sosial . Huhhh . Sudahlah bahasa yang digunakan amat-amat teruk , siap mencarut bagai . Hello ! Bahasa Jiwa Bangsa ! 

klik untuk tulisan yang gemuk
Tambah-tambah lagi kalau marah kat orang , nak libatkan mak ayah orang tu . Wehhh . Makcik dengan pakcik tu tak salah apa-apa tau . Kau ada masalah dengan anak dia , maki anak dia cukuplah . Takyah la canang nama mak ayah dia sekali . Haiii panas sungguh bila baca status-status cenggini . Hide saja orang sebegini . Tak pun remove je ! Hehe . Hati pun tak sakit , mata pun tak buta lagi dengan status macam ni .

p/s : Apa kata korang ?

13 comments:

Amy Syaquena said...

tak suka orang yang jenis macam tue..

kinN~ said...

serius. memang menyampah giler dengan orang macam ni. huhu

Citarasa Rinduan said...

kak ayu pun sama..
lagilah bunyinya anak haram..
subhanallah..setiap kelahiran tu ada rezeki masing2.


ibubapa amalkan 7 sunnah semasa kita dilahirkan..


PS: ambil teladan..yang buruk??? buang jauh2.

titirara said...

bajet bagus lah sembang macam tu kannn , noob jeee org cmtuu ~

BEN ASHAARI said...

SELAMAT HARIJADI .. hehehe...

jomsantaisekejap said...

payah nak cakap tahap mental dan kesabaran seseorang ni..kata orang cakap sebelum fikir, bila dah lepas barulah terfikir samada benar atau salah...itu kalau yang terfikir.
whatever pun, buat dergghhh jelah orang macam tu

nur said...

Betul cam CR ckp tu.
Btw. Happy birthday dear

niDa said...

kata saya remove remove remove... hehehe

kuzer miyo said...

haha , kalau namenye islam tp mngutuk sedara seislam , dia ibarat owg kafir la . sdgkn islam tu memuliakan sedaranya ~

azzey said...

Mmg x de adab sopan dlm berbahasa org2 cam gini...

azzey said...

Mmg x de adab sopan dlm berbahasa org2 cam gini...

man yusoef said...

tulah..kdgn2 lagi bgus senyap2 jek dari duk asyik emo kat fb...pastu post merepek...huhu

kakchik@ella said...

stuju sgt2. hepy blated brthday zila. rindu kat zila.

Related Posts with Thumbnails