Friday, March 18, 2011

PAKAIAN KREATIF : Kuasa HP di PLKN :)

Perhatian kepada semua wira dan wirawati , anda boleh turun ke dewan makan untuk minum malam sekarang . Bawa bersama telefon bimbit anda . Sekian harap maklum .

Pengumuman itu disambut dengan keluhan oleh kami semua . Ahh . Tak suka betul bila kena serah phone . Rasa macam tak bernyawa bila takde phone . Haha OVER . Lepas je pengumuman tu , semua pakat call orang2 tersayang . Masa kat dewan makan , bukan ramai pun yang minum , masing-masing sibuk dengan telefon masing-masing , yelah Jumaat depan baru boleh dapat semula . Seksa juga menunggunya .

Kalau ada acara apa-apa , kami akan dijanjikan dengan pemberian telefon bimbit jika kami all out dalam acara tersebut . Contohnya masa pertandingan kembara halangan , lepas je pengumuman pemenang iaitu kompeni Charlie , kami telah diberikan ganjaran telefon bimbit sehingga 28 Februari 2011 oleh tuan komandan . Wahhh! Melonjak gembira mengalahkan menang acara . Hehe . Tersenyum sendirian bila mengenangkannya .

Tiba 28 Februari , telefon kami perlu diserahkan semula dan kami boleh dapat kembali jika berpakaian kreatif semasa menonton sukan . Haa . Masa ini kami semua memang berusaha bersungguh-sungguh mencipta pakaian kreatif masing-masing. Macam-macam pakaian lucu dapat dilihat menunjukkan kesungguhan kami untuk mendapatkan semula telefon kami . Masa ini ganjarannya ialah kami boleh simpan sendiri telefon kami sehingga 13 Mac iaitu tarikh tamat latihan ! Memang tersangatlah gembira dan tuan Komandan memuji pakaian-pakaian kami pada masa itu .

antara pakaian terbaik

aiyaa . apek sudah jadi amoi.HAHA

demi handphone ! HAHA
pahlawan cina . HEHE

apa tu ? haha
Inilah kemeriahan Kem Syruz . Macam-macam gelagat dan pastinya akan dikenang sampai bila-bila :')


6 comments:

anies anessa said...

saya pon bkas pelatih kem syruz jgk..hehe..komandan sihat??

titirara said...

gambar last tu takleh bla ~

Nurul Mazni said...

mcm2 aktiviti dak plkn skang.. akak dlu tak sangat... huhuhu

Ajee-laa said...

test

Telur said...

ooooooo... ape ke pelik nye kem..

Raji berkata said...

woahhhh meriah juga eh
igtkan plkn dop siang malam berkawat jer ;P

Related Posts with Thumbnails