Saturday, May 5, 2012

bongkek :)

hyeee :) lama dah tak bukak blog , kali nie aku bukak sebab nak tunaikan janji for someone yang nak sangat aku masukkan gambar dia dalam blog nie . Kehkeh , dasar bongkek :p Takpela , demi sayangku padanya , aku turutkan juga . Haha . 




taraaaa , inilah orangnya Intan Shahira binti Shaharuddin :) Dia cantik kan ? Dia comel kan ? Dia kawan aku kat matrik . Sebenarnya dulu kiteorang takdelah rapat mana , tapi sebab satu perkataan ni , kitorang jadi rapat . perkataan ape ? Weeksss sebok nak tahu kan ? :p 

Sebab perkataan tu jugak lah aku jadi rapat dengan dua lagi budak , namanya Samihah dengan Naimah . Haha , power tak kuasa perkataan tuh ? Ahaks

yang ni Naimah
yang nie pulak Samihah
Dorang nie pelik sikit , tak boleh nak dengar aku cakap sikit , semuanya dorang kata lawak . Errr , aku nie lawak ker eh ? Hahaha , sikit2 kot :p Sebenarnya kadang2 aku rasa korang yang kelakar . Haha , ingat lagi sem 1 Nekmoh sorang jer yang macam bising dan kecoh sikit , masuk sem 2 , kak Mihah n Entan pulak makin kecoh . Haha . Tapi serius cakap , best kawan dengan korang :)


Intan nie cute sangat . HAHA (saje amek hati) . Sem 2 nie rapat dengan dia sebab perkataan tu la , haha . Lagi satu , rapat sebab kitorang kena pergi kelas tambahan math dengan lecturer math , sebab dia nak kitorang dapat A PSPM 2 baru2 nie :) Pergi kelas math tu sama2 , tak pergi pun sama2 . Jahat tak kami ? Ngehngeh :D

Intan suka kata aku lawak , bila aku cakap , dia mesti gelak . Dia suka sangat gelak . Haha . Aku pon kadang2 tak faham . HEHE :D tapi tak pe lah , aku terima jer dia seadanya walaupun dia ada mental problem sikit kadang2 . HAHA jangan marah tau Intan :D

memang nak letak gmbr awk byk2 :p

k lah , nak bagitahu kite rindu awak sangat ! jumpa sem depan . tata bongkek :D :D
Related Posts with Thumbnails