Sunday, July 8, 2012

Amalina Mustafar

First 3 words for you , 'I MISS YOU'

Sesaat kau datang sesaat kau hilang :)
Dah 2 minggu iena tinggalkan jila. Still tak dapat terima keadaan ini. Ramai giler orang usik Jila dgn Nabil sebab tinggal berdua jer. 

ada jarak perpisahan :(


Mana sorang lagi?
Mache mana?
Tinggal 2 serangkai je.

Haaaaaa , semua orang perasan ketidakwujudan kamu. Aku merasa kehilangan sesuatu yang sangat penting. Mood kamu constant , sebab tu kita suka kawan dengan awak :( Awak tak pernah moody dengan kita . Layan jer kita nie kan . Hehe . Kita sampai demam sebab awak nak pergi , sampai sekarang nie pun kita tak ok lagi .

masa nie muka iena sedih :(

Kita banyak persamaan , jila suka masam , iena suka masam . Bila usha orang , kita mesti usha orang yang sama . Taste kita sama . Perasaan kita  selalu sama . Apa yang kita tak suka , iena pun tak suka . Apa yang kita suka , iena mesti suka . Sebab tu kita suka iena .

sedih tiap kali pandang ni :( dah la byk kt kmpk nih


Tiap hari jila tengok video Iena, jila rindu iena sangat2 . Gambar Iena jila lekat kat meja study . Kad ucapan tu pun Jila lekat dekat situ. Jila takkan lupakan Iena .

Iena , jumpa kawan baru jangan lupa Jila tau . Sebab takkan ada orang boleh ganti tempat Iena dalam kelas kita :) Semua orang rindu gelak tawa Iena .

berkurang seorang :(


Akhirnya Iena kluar jugak matrik kan . Tiap2 hari jila tanya iena jadi keluar ke , iena jawab tak tahu :( Daripada awal lagi jila tau dah iena mesti nak keluar , tapi maybe iena tak nak kami sedih . Takpelah kami doakan Iena daripada jauh ..

udah mcm org mengandung aku nye baju kena angin . hhe

0 comments:

Related Posts with Thumbnails