Sunday, September 16, 2012

Mari LIKE!

Beberapa hari yang lepas , jila dah dilantik sebagai salah seorang admin dalam satu page Facebook ni . Masa mula-mula tu pelik juga la , kenapa jila tiba-tiba jadi admin ni , lama-lama rasa macam best jugak la . Hehe . Tapi buat masa ni page tersebut masih kurang sambutan , yelah page baru lagi ni . So , kawan-kawan semua jom lah like page ni !





Page ni bersifat general , so kami share macam-macam , takde yang specific pun . Ada 4 orang yang kendalikan page ni . Harap korang boleh ringan tangan dan klik like untuk page ni . Tak rugi pun , boleh berhibur sambil dapat macam-macam ilmu baru tau yang selama ni kita tak tahu , sekarang dah tahu :D

My role?
Hehe jila dah diminta untuk post tentang love quotes , biasalah perempuan kan . Hehe benda-benda macam ni lebih dekat di hati . Tambah-tambah jila memang sukaaaaa sangat baca quotes :) So memang sesuai lah dengan part yang jila pegang ni .

Tapi sebagai student , i have limit of time to online . So , maaf lah kepada yang lain kalau jila jarang update ya ? Bertambah masalah sebab my room tak dapat coverage wifi kolej , al maklumlah duduk tinggi sangat . Haha , sabar sabar ! Harap kami dapat bersatu dan menaikkan page ini ! :)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails