Wednesday, October 24, 2012

Happy 21th Birthday :)

Happy birthday to you , Happy birthday to you , Happy birthday to Azlan , Happy Birthhday to you ! ;)

Assalamualaikum , firstly i'm so sorry because i write about you again :D Haha saye memang degil sejak dulu kan kan ?  tapi saye post ini semata-mata nak wish birthday awak , yeah i know you will read this :) Masa biirthday tak elok marah2 tau .

Last year , you said that i am the first person who wish your birthday . This year ? Am i the first or the last ? Haha tak penting lah orang pertama ke yang kedua ke yang terakhir ke , tarikh 24 Oktober 1991 tetap dalam kotak ingatan saya , tak kiralah apa pun yang terjadi :)

Sempena hari jadi awak , saya doakan awak panjang umur , murah rezeki , berjaya dalam kehidupan awak , dapat bahagiakan orang di sekeliling awak , saya doakan semua yang baik-baik untuk awak. Dulu awak beriya tak nak masuk umur 20 sebab dah tak ada 1 kat depan umur awak , tahun depan giliran saya pulak :)



Sekali lagi , selamat hari lahir yang ke 21 , Gat :) May Allah bless you always . Amin .

0 comments:

Related Posts with Thumbnails