Tuesday, June 18, 2013

LAST WEEK KULIAH : Day 5

Assalamualaikum, dah sampai pun dekat entry last untuk minggu kuliah. Hehe lepas 4 hari pakai baju warna sama, hari ni kitorang pakai je warna bebas, haha :D Yang lawaknya Fiza hari ni orang kata pakai bebas, dia pakai T Shirt Hijau tu haha yela kata bebas kan. Hehe.

Hari last ni kitorang tak banyak bergambar pun. Dah banyak gambar hari Isnin sampai Khamis kan. Haha lagipun hari Jumaat kitorang ada 2 kelas je. Petang tu pulak ada bengkel math.

Feeling masa dah habis kuliah mestilah sedih. 4 sem hadap muka sama hari-hari kan? Hehe tapi tak pernah jemu. Sebab kelas ni memang terbaik la. Memang gila-gila semuanya. Haha 

Samihah, me and Nabila
Hehe kelas first Physics tuto, kelas kat library masa ni. Haha walaupun dah nak exam, masa ni tak buat latihan pun. Haha entahlah kenapa tak boleh pun nak fokus. Maybe sedih dah tak dapat membongkek dengan korang lagi kot? Haha :P

me, Nabila, Ana and Aimi
with Miss Tuan Arfah
 Haa, masa petang tu ada pulak bengkel Maths, masa ni pun kitorang main-main je. Haha pernah ke serius?? Main sampai lah habis bengkel, pastu tangkap pic dengan Miss Arfah. Baru perasan masa hari pertama sampai keempat takde pun gambar dengan Miss :)

with Sir Azizudin
Langkah kanan la pulak pergi cafe, Sir belanja kitorang aiskrim! Hehe Sir ni ajar kitorang Math lecture dulu^^ Pssst.... Sir ni handsome kan? :D :D :D So berakhir dah pengajian kat KMPk. Lepas habis je minggu last kuliah ni kitorang pun start study week. Thanks for reading entry 1 until 5!! :D

0 comments:

Related Posts with Thumbnails