Wednesday, June 19, 2013

Selamat Pengantin Baru :)


Assalammualaikum.. Tujuan entry singkat ni sebab nak ucapkan selamat pengantin baru buat kakak kawan saya yang akan berkahwin dalam minggu ini. Hehe actually tak pernah sembang pun dengan kakak dia. Tapi selalu la puji kecantikan kakak dia dekat adik dia. Tapi si adiknya selalunyaaaaaa geli geleman bila kita puji kakak dia. Haha :P But seriusssss, kakak dia memang cantik ^^


Kawan saya ni pernah ajak saya datang kenduri nya dulu, tapi maaflah saya tak dapat menghadirkan diri. Harap majlis tu meriah dan mereka sekeluarga gembira menyambut orang baru. Harapnya nanti dapatlah tengok gambar family dia masa majlis tu. InsyaAllah :)

Kalau kawan saya baca entri ni, harap dia sampaikan salam tahniah kepada kakak cantik. Hehe :) ok bye bye.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails