Wednesday, June 5, 2013

SEMAKAN KEPUTUSAN PSPM MATRIKULASI 2012/2013

Assalamualaikum kawan-kawan Matriks semua!!! Akhirnya hari yang ditunggu dahpun tiba korang! Hari ini result kita keluar!! Haihhh serius tengah berdebar-debar ni walaupun dah 3 kali melaluinya . Hihi . 

So kat sini ada 3 cara untuk anda semak keputusan anda .


Bagi calon Peperiksaan Semester Program Matrikulasi (PSPM), 
Program Matrikulasi Satu Tahun (PST), Semester II, Sesi 2012/2013 
dan 
Peperiksaan Semester Program Matrikulasi (PSPM),
Program Matrikulasi Dua Tahun (PDT), Semester IV, Sesi 2012/2013
keputusan peperiksaan boleh disemak pada 6 Jun 2013 (Khamis) mulai jam 12.00 tengah hari melalui kaedah di bawah:

a) LAMAN WEB.
Layari http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/keputusan_exam/
Masukkan : Login name
Masukkan : Kata Laluan (ikut arahan) 


ha , kat sini la korang akan check result korg.. :)


b) SISTEM PESANAN RINGKAS (SMS)
Taipkan
MOE MAK hantar ke 15888
Contoh : MOE MAK 890215025789 hantar ke 15888

c) TELEFON:
i. Kolej masing-masing.
ii. Sektor Hal Ehwal Akademik Bahagian Matrikulasi KPM di talian 03 88844022

Bagi calon Peperiksaan Semester Program Matrikulasi (PSPM),
Program Matrikulasi Dua Tahun (PDT), Semester II, Sesi 2012/2013,
keputusan peperiksaan boleh diperolehi di kolej masing-masing pada 6 Jun 2013 (Khamis) mulai jam 10.00 pagi.


Jadi saya nak ucapkan good luck kepada kawan-kawan KD1T2 terutamanya , rakan-rakan se-PDT , adik-adik PST dan PERAKAUNAN , roommates , ex-roommates , jiran bilik yang comel lotey tu , GOOD LUCK SEMUA :)

4 comments:

Janah said...

Hi, awak, sudah boleh check ke skrg ni

awak dh dapat keputusan?

Anonymous said...

xbole cek pon

Anonymous said...

x dapat nak cek la..:-(

Nur Azila Ismail said...

tu la..sy pun confused kenapa x dpt check lg ni...dgr2nye pukul 4 ptg..tp skang still x de respon...

Related Posts with Thumbnails