Wednesday, June 26, 2013

TAHNIAH untuk dia :)

Assalamualaikum :)



Dah lama tak bertanya khabar dan baru-baru ni je kitorang baru friend balik dekat Facebook dan siang tadi nampak dia upload gambar dia pakai jubah :) Tahniah Azlan sebab awak dah dapat diploma. Harap lepas ni awak ada perancangan nak sambung ke peringkat lebih tinggi ^^

Happy to see your progress. Thanks sebab sudi reply kalau Laa tegur apa semua, seriously bukan berniat nak ganggu ke apa, just contact sebagai seorang kawan walaupun mungkin susah awak nak terimanya. Tapi thank you sangat sebab dah tak marah-marah macam dulu.

Please take care of yourself. I always pray for your success in life. Amin :)

1 comments:

Related Posts with Thumbnails