Tuesday, July 30, 2013

Baju kita SAMA!

Assalamualaikum!^^

Hari ni nak cerita satu kejadian masa dekat Matriks. Hehe kat matriks memang banyak sangat kejadiannya kan. Haha ada la satu hari tu, saya dan kawan saya tukar baju. Kiranya saya pakai baju dia, dia pakai baju saya. Dia memang nak sangat pakai baju kurung saya tu. So, saya pun pinjam lah satu baju dia.


Tiba-tiba, masa saya tengah makan kat kafe dengan kawan saya, kawan saya cakap ada orang pakai baju sama macam saya! Haha actually we all memang dah tahu baju kawan saya tu memang ada orang yang ada sama sebijik baju tu. Tapi tak sangka la pulak kan waktu saya pakai baju dia la budak tu pun nak pakai! Haha

Saya buat-buat cool je, tapi malu jugak la. Ada budak perempuan meja lain sengih-sengih, gelak ketawa pulak kan tengok saya dengan budak tu pakai baju sama. Budak tu relaks je saya tengok. Habis je makan, saya lalu tepi meja budak tu dan tersenyum cakap Baju kita sama laaa! Hehe. 

Actually tu laaaa first time sepanjang 2 tahun saya duduk KMPk, saya pakai baju kurung sama dengan orang! Haha bukan baju saya lak tu. Haha kenapa la dia pun nak pakai baju tu pada hari tu. Hehe yang lawaknya masa pergi kelas petang, kawan cakap budak tu dah tukar baju. Haha kesian dia, saya relaks je pakai baju tu sampai petang. Hihi.

p/s : So korang macam mana? Pernah ada pengalaman pakai baju sama dengan orang?

0 comments:

Related Posts with Thumbnails