Wednesday, July 17, 2013

Galau~

Galau-Five Minutes

Katakan saja, jangan kau sembunyikan

Bila diriku tak lagi di hati
Kenanglah aku pernah singgah di hati
Mesti sekedar mengukir hatimu

Sepi hatiku, galau jiwaku
Saat kau katakan putus dengan aku
Sepi hariku tanpa dirimu
Menemani aku galau

Jangan katakan kisahmu saat ini
Karena bisa sakiti hatiku
Kenanglah aku pernah menjaga hatimu
Meski hanya kau dan aku yang tahu

Sepi hatiku, galau jiwaku
Saat kau katakan putus dengan aku
Sepi hariku tanpa dirimu
Menemani aku galau

Sepi hatiku, galau jiwaku
Saat kau katakan putus dengan aku
Sepi hariku tanpa dirimu
Menemani aku galau

(sepi hatiku, galau jiwaku
Saat kau katakan) putus dengan aku
(sepi hariku tanpa dirimu
Menemani aku) galau




Hahaha tak la baru pun lagu ni tapi first time dengar dulu terus suka. Haha kebanyakan lagu favourite i memang jiwang miwang pun. Dulik apa aku. Best apa layan lagu camnih. Hahaha korang test la dengar kalau tak pernah dengar. Kalau best, bagus, kalau rasa tak best, sukati korang laaaaa. Hahahaa :P

Amende galau ni? Faham ke tidak maksudnya? Haha Galau ni maksudnya macam kemurungan lah secara tiba-tiba gitu, macam rasa sedih yang amat sangat kot. Haha tengok lah lirik lagu ni, kan lirik putus cinta kan? Haha so tu lah maksudnya galau ni.

Haha saja je promote lagu-lagu favourite saya. Lain kali saya tulis lagi. Kbye:P

1 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.774
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails