Tuesday, July 16, 2013

Sya :)

Assalamualaikum. Hehe dah berapa hari tak update pun pasal classmate. Hehe so hari ni nak sambung ke orang seterusnya iaitu Sya! :)


Hehe inilah si cantik manis Sya. Dia masuk lewat sikit. Kalau entri yang lepas-lepas tu semua budak first intake, so dulu kelas kitorang just sikit je la, dah masuk second intake baru ramai dan meriah nak roboh. Haha. Kenal Sya ni masa lecture Math, first class untuk dorang lepas daftar kat Matrik. Dia duduk sebaris dengan kerusi kitorang, tepi Nabila. Hehe tu yang kenal dulu tu.


Sya ni sangat baik orangnya, lemah lembut, cantik, comel, kecik molek, Ya Allah memang serius boleh buat kita rasa tenang je tengok dia. Cara dia cakap sopan. Memang Sya ni cukup pakej la. Hihi. Selalu segan dengan dia bila tengah merepek merapu dengan classmate. Hehe tapi Sya ok je, dia pun suka buat lawak. Haha kalau korang tak pernah dengar dia buat lawak, rugi laaa :D


Antara perkara tak boleh lupa masa sem 1 kelas tutorial chemistry. Haha aku dengan Sya tiba-tiba kena marah dengan Madam Fauziah. Hahahah serius terkejut time tu. Haha sebabnya kitorang bercakap time tu, elok la pula time kitorang tengah cakap la pun Madam tiba-tiba pandang. Hahaha padahal baru saat dan ketika itu bercakap. Sobsob. Haha sedihh


Sya ni suka sorang-sorang. Memang aku salute la dia sebab dia sangat berdikari. Ntah bila aku boleh jadi macam dia. Aku ni nak jalan pergi cafe sorang pun dah rasa gelisah. Haha teruk betul. Betul lah kata Sya dalam surat yg dia bagi tu. Kita memang kena belajar sorang-sorang. Hope nanti kat universiti aku boleh macam dia :) Dengan tak kenal sape-sape lagi ni, memang kena berdikari la nanti :)


To Sya, tahniah sebab dapat UiTM. Nanti belajar rajin-rajin tau! Hehe. Tq sebab selalu puji kita. Haha malu tau. Tq jugak untuk surat yang Sya bagi tu. Nak balas tapi tak sempat so Jila balas kat sini la ye. Sya take care tau lepas ni. Makan banyak sikit! :P Hehe happy dapat kawan dengan Sya. Hope persahabatan kita terus kekal. InsyaAllah^^


0 comments:

Related Posts with Thumbnails